20081216

Artis Sasaran Terbaru Anwar Bagi Menangi Pilihan Raya

Untuk pengetahuan semua pembaca, Zaini Ahmad (Penyampai Berita NTV7) adalah seorang gay boy. Sementara, Ras Adiba Radzhi menjadi rapat dengan Anwar Ibrahim melalui Datuk Tony daripada Sabah. Datuk Tony adalah bekas boyfriend Ras Adiba dan taukeh Bailey Pub di Subang Jaya. Datuk Tony berperanan sama seperti Nallakarupan dahulu, membekal mana-mana gadis yang diminati oleh Anwar Ibrahim. Ras Adiba ketika itu bertindak sebagai pengantara bersama dengan Datuk Tony.
Manakala Pyan Habib pula diperkenalkan kepada "circle" Anwar Ibrahim oleh Datuk Johan Jaafar semasa Anwar masih lagi Timbalan Perdana Menteri. Datuk Johan Jaafar menjadi seseorang yang "untouchable" semasa Anwar menjadi TPM. Malah jika ada orang mengkritik Datuk Johan Jaafar, Anwar sendiri akan membelanya. Akil Haay pun dengar katanya sudah cenderung untuk sokong Anwar pula sekarang ni. Apa nak jadi dengan imam NTV7 nih.

Ramai tidak sedar bahawa perlantikan Anwar Ibrahim dalam International Crisis Group (ICG) telah menunjukkan hubungannya yang " kumpulan anti Islam". Ini disebabkan ICG adalah sebahagian daripada "product neo conservatif". Sama seperti Gus Dur, Amin Rais dan Habibie, Anwar juga mejadi sebahagian perkakas neo conservatif untuk menguasai sesebuah kerajaan. Janganlah hendaknya mana-mana artis Malaysia terperangkap dalam jerat dan muslihat Anwar ini.

http://www.pilihanrayakini.com

No comments:

Alexa Traffic Rank

Subscribe to dunia-politik

Subscribe to dunia-politik
Powered by groups.yahoo.com