20090507

PENIPU YANG BERTOPENGKAN ISLAM - malaysiakini

GAMBAR IHSAN DESPERADO

MISBAHUL MUNIR bekas setiausaha politik bekas Menteri Besar Nizar Jamaluddin begitu tegak untuk menegakkan keputusan mahkamah persekutuan dalam kes Zambry vs Nizar. Beliau secara lantang menulis dalam blognya :

Nampaknya jalan pintas yang cuba diguna oleh Zambry melalui peguam-peguamnya telah dipintas juga oleh para hakim yang arif lagi bijaksana. Zambry gagal menggunakan Mahkamah Persekutuan untuk mengisytiharkannya sebagai MB yang sah. Dia berbuat demikian sebab tertekan dengan gelombang rakyat yang tidak mengiktiraf sebagai MB yang sah di Perak. Kemana sahaja dia pergi rakyat mencemuhnya dan mengelar MB haram.

Tiba-tiba bagi PAS+DAP+PKR keputusan mahkamah diterima. Sebelum ini bila mahkamah tidak memihak kepada mereka, mahkamah dihina dan dicerca.

Inilah sikap PAS yang munafiq, double standard dan bercakap macam biawak lidah bercabang.

Patutlah Ngeh, Nga serta DAP boleh memperkudakan Nizar kerana mempunyai Setiausaha Politik yang tidak bijak.

Cukup-cukupla menjual Agama, Bangsa dan Tanahair. Insafla. Tak selamanya rakyat dapat ditipu dan dipermainkan. Tembelang dah mula nampak.

PETIKAN DARI BLOG SELAMATKAN PERAK!

AKU JUST NAK CONFIRMKAN BALIK, MEMANG BETUL LAH APA YANG TELAH DIPERKATAKAN OLEH BEBERAPA PIMPINAN TERTINGGI PAS YANG KAMI JUMPA TEMPOHARI, BAHWASANYA RACUN ANWAR SUDAH MENJALAR DENGAN TERUK DI DALAM PARTI PAS. Baca disini

ANAK NIK AZIZ SENDIRI, IAITU SAUDARA NIK ABDUH JUGA TELAH MENGESAHKAN PERKARA INI DI LAMAN BLOGNYA, BACA KERJA BODOH DALAM PAS DAN KERJA BODOH DALAM PAS 2!

JADI MACAMANA KAMU NAK NAFIKAN LAGI WAHAI AHLUL PAS? BAGAIMANA? ISU MURTAD DI PERAK PUN KAMU TAK AMBIL TAHU LANGSUNG! APA SUDAH JADI NI PAS? DIMANAKAH SEMANGAT ISLAM KAMU? SUDAH DITELAN ANWAR?

No comments:

Alexa Traffic Rank

Subscribe to dunia-politik

Subscribe to dunia-politik
Powered by groups.yahoo.com