20090514

PERJUMPAAN EKSKLUSIF! - malaysiakini

Gambar ini tidak kena mengena dengan cerita di bawah, ni cuma nak ingatkan pasal wabak baru yang dipanggil, wabak SELSEMA BABI!


WAH SUDAH LAMA RASANYA TAK BERBLOG KAN? MUAHAHAHAHAHAHAHA

EH KORANG NAK TAU TAK, HARI INI DALAM SEJARAH SIOT AKU DAN GENG AKU, RBF, GOMO, GARAMANIS, MEGAT PISAU DAN GAP TELAH BERJUMPA DENGAN PIMPINAN TERTINGGI PAS ATAU PARTI WEREWOLF WEH...EH AKU TAK NAK PANGGIL WEREWOLF LAGI LA LEPAS NI, BUKAN APA MASIH ADA YANG BAIK DALAM PARTI PAS NI...

MULA-MULA KITA JUMPA SEORANG JE, SAT LAGI 2 LAGI MAI JOIN..PERRGGHH, AKU MACAM TERKEDU KEJAP LA, MANA TAKNYA, BUKAN SENNAG NAK JUMPA PIMPINAN PAS NI, TERIMA KASIH KU UCAPKAN KEPADA FAISAL YANG TELAH MENEMUKAN KAMI!

AKU TAK LEH NAK SEBUT LA RESTORAN APA CUMA KAT SUBANG JAYA, ITU SAJA AKU BOLEH CAKAP..HE HE HE..INI PERJUMPAAN TERTUTUP TAU!

MAKA ADA DARI KAMU SELAMA NI KATA KAMI SEMUA NI PENIPU LA, BUAT FITNAH LA, NAH, HARI INI TERBUKTILAH BAHAWA PAS MEMANG SEDANG MENUJU KEHANCURAN! TERBELAH DUA YOU!

SATU GROUP ERDOGAN DAN SATU LAGI GROUP ULAMAK! APA KORANG MAU CAKAP SEKARANG? INGAT PARUKARI SENYAP TENGAH MENGANGKANG YA? NO WAY, I AM LOOKING FOR STORIES TO TELL, YOU KNOW? HE HE HE

MAKA KAMI PUN TELAH DIHIDANGKAN DENGAN PELBAGAI KISAH LA DARI 3 ORANG PEMIMPIN INI, AKU RASA MACAM NAK TERBANG PUN ADA TADI, YELAH MANA TAKNYA, SELAMA INI AKU MEMANG BERCAKAP BENAR TENTANG PAS!

KORANG TAU TAK? DEPA BAGITAU YANG MACAMANA AL JUBURI WAL LIWATI YANG AGEN YAHUDI TU MENGGUNAKAN HUSAM KUSAM AND DA GANG! MACAMANA MAT KUNYIT TELAH MERANCANG SEGALANYA DARI ZAMAN AWAL REFORMASI (BELAKANG KASI) DULU! WHAT? WOW! ISH ISH ISH!

DASYAT BETUL SI AL JUBURI PUNYA PENANGAN NI, DIA SUDAH MULA MELETAKKAN BENIH KERETAKAN DARI 10 TAHUN DULU BEB! TAKKAN LA KORANG TAK PERASAN? TULAH KORANG TAKSUB NAK MAMPOS! YANG NAMPAK SALAH PUN KORANG HALALKAN! KAN DAH HANCUR SEKARANG?

DARI GAYA MEREKA NI PUN, AKU TAU YANG DEPA NI TAU ANWAR NI SUKA MENGUNYIT! YELAH KITA ADA BINCANG HAL SUMPAH SAIFUL DAN LAIN-LAIN PASAL AGEN YAHUDI TU, MEREKA TAHU DIALAH PUNCA UTAMA PAS PECAH!

LAGI SATU HAL SI NIZAR AL BALACI WAL NAMRUDI NI, KEBANYAKAN ULAMAK DAH CAKAP KAT DIA JANGAN NAK MEMANDAI-MANDAI, TAPI SI SEPARUH CINA NI DEGIL, YALAH DARAH KOMUNIS MENGALIRKAN, SO MANA DIA NAK DENGAR CAKAP ULAMAK SEMUA!

DEPA DAH BAGITAU JANGAN MAIN ISU TANAH 999, BAHAYA! NANTI BOLEH BACKFIRE! TAPI SI NIZAR AL KURAPI NI MANA NAK DENGAR, DIA NI MEMANG SAH GILA KUASA, DEPA SENDIRI PUN TAKUT TENGOK DIA, MASA PART NI, AKU MACAM NAK TAKBIR SEKUAT-SEKUAT HATI LA, NAMUN AKU TETAP CONTROL MACHO! HE HE HE

ADA LAGI BANYAK CERITA LA YANG DEPA CERITAKAN TADI, TAPI PASAL DAH JANJI BENDA PERSONAL SANGAT AKU TAK AKAN CERITA KAT SINI LA, PARPUKARI PUN ADA KELAS LA, BENDA PERSONAL, AKU TAK MASUK CAMPUR LA!

CUMA PASAL ADUN MELOR NI AKU ADA MUSYKIL SIKIT LA, DENGAR CERITA DIA DAPAT PROJEK BALAK 6 JUTA, WALAWEI, BIAR BETUL, KATA ISLAM KUAT TAK MAKAN HAK RAKYAT? APA BENDA NI? PATUT LA EX WIFE DIA MINTAK 3 JUTA, JUTAWAN RUPANYA!

DULU AKU PERNAH CAKAP YANG NEGERI KELANTAN, BALAK DEPA DAH HABIS DI BAGI SMAPAI TAHUN 2015 OLEH SI KUSAM HUSAM NI, HANGPA TAK CAYA, LA NI HANGPA TENGOK SENDIRI, APA SUDAH JADI?

TAK CUKUP DENGAN TU, 3 PEMIMPIN PAS NI JUGAK ADA CAKAP YANG ANWAR AKAN MAKE SURE GOLONGAN ERDOGAN MENANG DALAM MUKTAMAR PAS BULAN JUN NANTI, ADUH, AL JUBURI WAL LIWATI, MANA KAU MASUK SEMUA HANCUR, PAS PUN KAU BALUN!

JANGAN TERKEJUT NANTI MASA PEMILIHAN MUKTAMAR NANTI ADA RAMAI YANG KENA KANTOI DENGAN SPRM LA, BUKAN APA AL YAHUDI WAL JUBURI NI DAH TABUR BANYAK DANA LA UNTUK CALON DIA...HE HE HE

DULU KATA UMNO YANG KUAT RASUAH! NI APA? BOLEH KIRA HALAL KA WAHAI TAKSUB NAK MAMPOS PUNYA PENGIKUT? PASAL AL JUBURI WAL KUNYITI NI KORANG SANGGUP TENGOK PAS HANCUR YA? HEBAT BETUL KORANG NI!

ITU LA PASAL AKU SELALU CAKAP, KORANG BUKAN IKUT HUKUM AGAMA PUN, KORANG IKUT HUKUM NIK AJIS YANG DI KERAH OLEH HUSAM KUSAM YANG DIDALANGI OLEH AL JUBURI WAL LIWATI! HANCUR LA PAS MACAM NI!

DAN AKU CUKUP SUKA BILA DENGAR TADI MEREKA MEMANG AKUI YANG MEREKA NAK JALANKAN MUZAKARAH DENGAN UMNO, NAMUN AKU TENGOK KALAU ERDOGAN DAN AL JUBURI TAK DI BENDUNG, MAKA TERKUBURLAH AKAN KEKUASAAN ULAMAK DALAM PAS!

SEPERTI AKU CAKAP DULU, AKU TAK MEMBENCI PAS, CUMA AKU AMAT MEMBENCI AL JUBURI DAN KAUM ERDOGAN SERTA PENGIKUT-PENGIKUT TAKSUB NAK MAMPOS! ITU AJE, AKU TETAP SAYANGKAN ULAMAK DI DALAM PAS, DAN AKU DOAKAN KEJAYAAN MEREKA....

BANGUNLAH WAHAI PENGIKUT PAS YANG MASIH ADA ISLAM DAN IMAN DALAM HATI, HALAU KELUAR LAH SI AL JUBURI WAL LIWATI DAN KAUM ERDOGAN DARI DALAM PAS, KEMBALILAH KE AJARAN ISLAM YANG SEBENAR, BUKAN CARA AL KUNYITI WAL YAHUDI ATAU HADHARI!

JANGAN LA ASYIK DOK MENUDUH UMNO TANPA MELIHAT DIRI SENDIRI YANG TERPALIT TAHI! INGATKAN PAS JE PARTI YANG BERSIH LA KONON, HMMM, DAH KALAU POLITIK TU APA BEZANYA! JANGAN MENIPU RAKYAT LAGI WAHAI ERDOGAN DAN AL JUBURI WAL LIWATI! KAMU ADALAH PEROSAK BANGSA, AGAMA & TANAHAIR

KITA MESTI BERPANDUKAN QURAN DAN HADIS!

MELAYU ISLAM HARUS BERSATU!

KLIK DIBAWAH INI UNTUK CERITA DAN PENGESAHAN DARI:

RBF

GOMO

MEGAT PISAU

ANALISIS KUMBANG

GAP

parpukari.blogspot.com

2 comments:

I swear said...

Gambar tiada mengena dengan tulisan tapi gambar jijik. Walaupun gambar jijik tapi tak sejijik penulis blog yang berselindung sebalik "demi, agama, bangsa dan negara" menghalalkan rasuah dan kekejaman.

Semoga penulis blog mencapai hasrat demi kontrak, kontrak dan kontrak.

Sanur Sukur said...

saya jadi ingat ungkapan seorang filsuf...setiap kekuasaan kecil berpotensi melahirkan tirani besar

Alexa Traffic Rank

Subscribe to dunia-politik

Subscribe to dunia-politik
Powered by groups.yahoo.com